📽 Când miracolul din viața ta, devine miracol pentru alții…

Familia Băran locuiește într-o casă frumoasă în satul Livada, județul Cluj. Lucrurile nu au stat dintotdeauna așa… Pentru o lungă perioadă de timp, în care li s-au născut și și-au crescut primii 5 copii, au locuit în casa părintească, în condiții modeste, împreună cu alte rude. La vremea aceea, cea mai mare dorință a lor era să aibă o casă spațioasă pentru familia lor numeroasă. Pentru Lidia și Alin Băran, construcția casei în care locuiesc acum, împreună cu cei 7 copii ai lor, a fost un adevărat miracol.

Imediat ce am ajuns în casa lor, am început să gustăm și noi din acest miracol. De la intrare ne-a întâmpinat o atmosferă caldă și un miros îmbietor de plăcinte,  așa că ne-am oprit la o poveste în bucătărie, sufletul casei. Ne-au înconjurat și copiii familiei Băran, urmărind și ei cu mare atenție firul poveștii…

Când Dumnezeu a hotărât să le facă o casă, a știut că ușile ei se vor deschide larg, nu doar pentru membrii familiei, ci pentru multe alte suflete aflate în situații critice… Astfel miracolul familiei Băran a devenit, treptat, miracolul altora!

Privește, simte și ajută! Împreună putem scrie multe povești cu final fericit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s